Webshop Voordelen

Wanneer u een artikel besteld op één van de 20frogs Webshops profiteert u van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen voor u hebben we hiernaast uitgelicht.

Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar het beste. De beste producten, de beste service en de snelste levertijden. In de afgelopen jaren hebben we veel geleerd over de zaken die onze klanten belangrijk vinden. Uit al die tips en opmerkingen hebben we ons in 8 punten gespecialiseerd. Op deze punten leggen we de focus zorgen we dat u zonder problemen uw bestellingen kan ontvangen en gebruiken.

Mocht u echter nog tips of opmerkingen hebben, dan horen we het graag. Zo kunnen we onze Webshop Voordelen blijven verbeteren.

 

Alvast veel plezier in onze webshops. We zien u natuurlijk graag terug.

20frogs
Klantenservice Team

Gratis levering

Wij zijn gevestigd in Roelofarendsveen (Nederland) en wanneer uw pakket in Nederland afgeleverd moet worden dan betaald u geen verzendkosten. De prijs die u ziet bij uw product is de uiteindelijke prijs die u betaald. Geen verrassingen achteraf tijdens het bestelproces. Dit geld voor adressen binnen Nederland (ex wadden eilanden). Woont u echter in België en moet het pakket dan België verstuurd worden dan zijn we genoodzaakt minimale kosten te berekenen voor transport. U betaalt niet 100% van de verzendkosten, maar enkel voor het extra deel vanaf de Nederlandse grens. Zo bent u er zeker van dat u niet te veel betaald ook al is het afleveradres in België. Houd u qua levertijd met 1 dag extra voordat uw pakket geleverd wordt.

Deskundig advies

Voor iedere categorie hebben we een aparte webshop. Dat betekent ook dat we over alle categorieën moeten weten. Gelukkig zijn er een aantal medewerkers die voorheen bij de fabrikant werkte. Zodoende kunt u altijd vertrouwen op het deskundige advies dat u per telefoon of per mail kunt aanvragen.

Uitstekende service

Service is voor ons een belangrijk onderdeel. Service voor de bestelling maar ook zeker service na de bestelling. Heeft u speciale vragen of moet iets op een bepaald moment geleverd worden, meld het ons even. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd is. Maar mocht u achteraf een vraag of probleem hebben? Ook dan zullen we ons best doen om dit naar ieders tevredenheid te verbeteren.

Levering

We werken nauw samen met fabrikanten van onze artikelen. Sommige artikelen hebben we zelf op voorraad en kunnen leveren binnen 1-2 dagen. Andere grotere producten kunnen door de fabrikant altijd binnen 5 werkdagen geleverd worden. Mocht u vragen hebben over een specifiek artikel, bel of mail ons om het direct te weten. Wij maken gebruik van PostNL, DHL, UPS, DPD, Van Spreuwel en Beentjes. Iedere vervoerder heeft zijn eigen specialiteit en daardoor kunnen we ieder artikel op de snelste manier bij u bezorgen.

Lage prijzen

Bij ons profiteert u van lage prijzen. Dankzij de inmiddels jarenlange ervaring en onderhandelingen met de fabrikanten betaald u bij ons niets te veel.

Ruim assortiment

Zoals we al eerder noemde hebben we voor iedere categorie een aparte webshop. Dat betekent ook dat we ons uiterste best doen om een zo'n breed mogelijke assortiment neer te zetten voor iedere categorie. Op deze manier kunt u altijd voor uzelf het beste model uitzoeken. Mocht u nog een merk of model missen, meld het ons en we laten zo snel mogelijk weten waarom dit is en of we het alsnog kunnen leveren./strong>

14 dagen Retourrecht

Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dat betekent automatisch dat u 14 dagen retourrecht heeft zonder opgave van reden. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De kosten voor het retourneren van uw product zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het product hebben ontvangen zal binnen 14 dagen het bedrag aan u teruggestort worden.

Garantie

Garantie is natuurlijk een belangrijk punt. Bij ieder artikel kunt u vinden hoe lang de garantie is voor het betreffende artikel. Gebruikelijk is een garantie 1 of 2 jaar. Mocht u binnen die termijn problemen hebben buiten uw schuld om kunnen wij dit kosteloos herstellen.